Tuesday, December 30, 2008

Ennustus Järva Teatajale

Ennustan siin Tallinnas Koidu tänaval oma hiromandibüroos aastaks 2009 kõike alljärgnevat:

Eestisse saabub suur jõud. Balti jaam vajub maa alla ja Tallinnas on loomaaed. Munamägi läheb ümber ja Võrtsjärv aurab ära. Augustis soovitan jälgida saturni seisu maa ning kuu suhtes. Eriti kuu suhtes, kuna nutuimpeeriumi käsilased on neptuuni aromaatse mõju all. Novembris elatustase kahaneb alla ühe protsendi. Seevastu Maag Igor Mang suureneb kolm. Võimule saavad Naksitrallid ja auto kui Kingpool viitsib. Manna odavneb. Erki Nool naaseb tippsporti ja läheb ilmselt kohe tagasi. Eurovisioon muutub ülemaailmseks. Laks käib ja siinkirjutaja jutt muutub.

Siinne kirjutis ilmub vähemalt kohe või varsti paljudes internetiportaalides valgustades uskmatut inimmassi ja saades sadu lolle ja tarku kommentaare. Või siis ei ilmu ja ei ole kommentaare. See oleneb juba sellest, et kas päike on piisavalt kaksikutes või marss. Kokkuvõtteks: 2009 tuleb aasta. Headus on lugeja kõrvades. On on.

3 Comments:

Blogger DR.LOVE said...

Kommentaaridega tasub olla ettevaatlik, sest sõnn hoiab jupiteri hetkel neitsi suhtes nurga all. Saturn liigub aga samal ajal wc'sse peatäit välja oksendama.

1:43 AM  
Blogger rotid said...

nagu vanas testamendis on öeldud (pean silmas siis ansambel Testamenti 1987. aasta plaati "The Legacy") :
I can feel the fire
Burning inside of me
The powers at my fingers
Waiting you shall see
Burn,ignite the population
Burn,causing mass cremation
Burn,feel no shame or pity
Burn,apocalyptic city

jutt käib siis tallinna linnast, mis pärast kapitalismi kokkuvarisemist 12. märtsil mõne tunniga hävineb, tuues kaasa kümneidsadu inimohvreid. ainsana jääb ellu igor mang, kes saab kõigile varemeis linna külastajaile öelda: "MIS MA TEILE ÜTLESIN ?!"

3:18 AM  
Blogger (eevo) said...

Aasta 2008 tuleb 2009 märtsis tagasi sest 1944 aasta magneetiline mõju avaldab mõju.

3:24 AM  

Post a Comment

<< Home