Tuesday, February 19, 2008

ahjukana

kui asetada küpsetuskotis ja -karbis mõtisklev ahjukana horisontaalsele pinnale siis milline on selle koti ülemine nurk?

3 Comments:

Blogger lagrits said...

meenus kohe üks teine lause köögiklassikast - "ära torgi vorsti kahvliga"

(juhul, kui küsimus oli midagi enamat kui retooriline, siis, eeldades, et koti nurgad keelduvad ise üles tõusmast, tuleb üks koti nurkadest - jah nendest, mis enne kana sissepistmist olid koti alumised nurgad - ise ülespoole voltida, mistõttu ta muutub alumisest kokkuleppeliselt ülemiseks nurgaks ning siis lõigata... ja ma loodan, et kana ei solvu, kui tema ning küpsetaja ettekujutus ülemisest nurgast ei kattu)

1:20 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

tuleb pikalt mediteerida ning selle käigus selgitada välja kana arvamus. loen just marquez'i "armastusest ja teistest deemonitest" ja seal on üks markiis ygnacio, kes uuris kana lähemalt ning kujutas ette, milline too välja näeks, kui ta oleks suur nagu lehm, ja oli sestpeale veendunud, et kana on tegelikult kõige jubedam monstrum kõigi maa- ja veeelajate seas.

6:57 AM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

ja siis võid veel lõigata kolm päeva vana saia ning laulda omal viisil "kana, kus on sinu kõrgeim nurk? mere põhjas koos laevaga"

7:00 AM  

Post a Comment

<< Home